1 Kasım 2012 Perşembe

Nothing Else Matters Gençliği [Gece Avcısı]



Bu insanları çok iyi tanırız ve sevmeyiz. Fazlasıyla gereksiz insanlardır. Bu kişiliği oturmamış gençler, bir arkadaş ortamına sahip olma, kız tavlama, kendini önemli gösterme gibi durumlar için "Metalika'nın Notink els medırs" şarkısını dinlerler. Kendilerine Metalikacıyım derler. Sonra toplum bize sorar ne dinliyon? - Metal. Ha Metalikacısın yani diye. Metallica'yı bilmez onlar. Metalika bilirler. Ah birde bu özentilerin metal türlerini bilmemesi ve birbirine karıştırması yok mu amaaaan... Delirmek için  uygun şey. Adam notink els medırs dinlerken Black Metalci gibi giyinir, (giyinmeye çalışır). Joey Jordison'ı bilir, Metalika'yı bilir, Burzum ziker der. 

Çok pis metalciyimdir, yok yani öyle böyle değil, valla bak, metalika merkez ayık olsun herkes....

Geçenlerde 18 yaşında elemanın biri benden metal albümleri istedi, yolladım birkaç grup (Rammstein, Megadeth, Metallica, Marilyn Manson, Arch Enemy, CoB falan) elemanı ertesi gün gördüm elinde telefon notink els medırs dinliyor, telefona da sadece o şarkıyı atmış. Ulan 18 yaşındasın devlet bile seni adam yerine koyuyor lan, sen hala ısrarla 11 yaşındasın ya. Ne diye metale bulaşırsın ki... 

Türkiye'de metal gelişmez tabi, nereye gelişiyor bu özentilerle mi uğraşacağız yoksa diğerleri ile mi? Arabesk rep dinleyin, bize yanaşmayın. İstenmiyoruz, yüz karaları. Metal'i de kirletiyorlar lan bide.. Neyse kalan lafları size bırakıyorum.

Teşekkürler.

Mustafa Kösem (Gece Avcısı)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder